Demissionair minister president Mark Rutte (VVD) komt aan bij het Ministerie van Algemene Zaken voor de digitale ministerraad, een dag na het voor hem penibel Kamerdebat over de kwestie-Omtzigt.
Volledig scherm
Demissionair minister president Mark Rutte (VVD) komt aan bij het Ministerie van Algemene Zaken voor de digitale ministerraad, een dag na het voor hem penibel Kamerdebat over de kwestie-Omtzigt. © ANP

‘Een historicus met chronische geheugenproblemen ‘gaat zijn best doen’

LezersbrievenDe positie van demissionair premier Mark Rutte is wankel nu afgelopen week in het parlement duidelijk werd dat hij niet de waarheid heeft verteld over het bij de kiezer populaire Enschedese CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt. Het houdt onze lezers ook bezig. Wim Lentink uit Enschede ziet in de affaire een modern paasverhaal.

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.

In samenwerking met indebuurt Enschede

 1. Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst
  Play

  Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst

 2. Striptekenaar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'
  Play

  Stripteke­naar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'