Volledig scherm
Raymond van Barneveld & Phil Taylor © RV -- LAWRENCE LUSTIG

Enschede maakt zich op voor 'dartklassieker' tussen Taylor en Van Barneveld

ENSCHEDE - Dartliefhebbers hebben 20 januari 2019 de unieke kans om dartlegende Phil Taylor nog een keer aan het werk te zien. De darter nam met een finaleplaats tijdens het WK van 2018 afscheid van de dartsport, maar keert nog eenmalig terug tijdens de Kings of Darts in Enschede. 

In totaal krijgt het publiek die avond vijf wedstrijden voorgeschoteld. Wessel Nijman en Jarred Cole, twee grote talenten, openen de avond. Daarnaast is het de beurt aan Raymond van Barneveld en Phil Taylor, een ware dartklassieker. Ook Michael van Gerwen, Peter Wright, Vincent van der Voort, Glen Durrant, Roland Scholten en Martin Adams zijn van de partij. 

Het dartevenement is op 20 januari en begint om 18:00 uur. De wedstrijden worden gespeeld in EXPO Twente onder het motto 'The Netherlands vs United Kingdom'. Kaartjes zijn hier te koop. Voor een normaal ticket betaal je €32,50 euro, terwijl een 'gold-seat' €152,50 euro kost. Voor de echte fanatiekelingen zijn er 'platinum-tafels' beschikbaar. Kosten: €2.440,00 euro. 

Naast Enschede doen de darters ook Groningen en ’s-Hertogenbosch aan. 

In samenwerking met indebuurt Enschede