Volledig scherm
Thomas uit Enschede wint 214.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht © Roy Beusker Fotografie

Enschedeër Thomas wint 214.000 euro in Miljoenenjacht

ENSCHEDE - De 48-jarige Thomas uit Enschede heeft zondagavond 214 duizend euro gewonnen in het RTL-programma ‘Miljoenenjacht’. In zijn eigen koffer, 19, zat 50 euro.

De Tukker, die in het dagelijks leven werkzaam is in de bouw, had geen vliegende start in de finale. Al in de eerste ronde pikte hij er veel koffers uit met hoge bedragen, waaronder de 2,5 en de 5 miljoen. Toch werd zijn moed om door te spelen beloond. Met de goedkeuring van zijn vrouw Karina, met wie hij al 26 jaar getrouwd is, accepteerde hij het vijfde bod van de bank.

Wat Thomas met het geld gaat doen? “Ik heb heel veel dromen, zoals een ander huis of lekker op vakantie. Ik zou het liefst nog eens naar Canada of Australia gaan. Dat gaat met dit bedrag zeker lukken.”

  1. Twentse wethouders in actie voor jeugdzorg: zó hoog is de nood

    Twentse wethouders in actie voor jeugdzorg: zó hoog is de nood

    Zes wethouders uit Twente en in totaal 150 wethouders uit heel Nederland trokken maandagochtend naar Den Haag voor het Tweede Kamer-debat over de jeugdzorgbegroting. Vrijwel alle Nederlandse gemeenten gaan gebukt onder de hoge kosten van jeugdzorg en het in hun ogen te lage budget dat ze daarvoor vanuit Den Haag krijgen. Onder de wethouders ook de Enschedese wethouder Eelco Eerenberg. „Het probleem wordt eindelijk erkend.”

In samenwerking met indebuurt Enschede