Het meerendeel van de winkels in het centrum van Enschede houdt haar deuren gesloten. Enschedese ondernemers verenigen zich in een online platform om klanten in coronatijd ook online te bedienen. Alle binnenstad ondernemers doen mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Het meerendeel van de winkels in het centrum van Enschede houdt haar deuren gesloten. Enschedese ondernemers verenigen zich in een online platform om klanten in coronatijd ook online te bedienen. Alle binnenstad ondernemers doen mee. © Lars Smook

Enschedese binnenstadondernemers beginnen een bol.com voor boodschappen

ENSCHEDE - De binnenstadondernemers in Enschede bundelen in de coronacrisis hun krachten. Vanaf 1 april kunnen inwoners terecht op het online platform KoopInEnschede.nl waar ze kunnen bestellen, betalen en bezorgen.

De saamhorigheid onder de Enschedese ondernemers is groot, nu de crisis is volle hevigheid is losgebarsten. Overal komen lokale- of regionale initiatieven om de economie draaiende te houden. Wie niet aanhaakt, is misschien na de crisis zijn of haar bedrijf wel kwijt. Daarom spreken de Enschedese ondernemers de inwoners van de stad aan op hun loyaliteit. 

  1. In kaart: Hoe hard is jouw gemeente getroffen door het coronavirus?

    In kaart: Hoe hard is jouw gemeente getroffen door het coronavi­rus?

    Eind februari werd de eerste coronapatiënt van Nederland geconstateerd. Sinds die tijd is het aantal bekende besmettingen in Nederland hard gestegen. Op onderstaande kaart vind je het aantal besmettingen per 100.000 inwoners van iedere gemeente. Daarnaast vind je een grafiek met het verloop van het aantal besmettingen in jouw gemeente. De kaart en grafiek worden een keer per dag bijgewerkt op basis van de RIVM-cijfers.

In samenwerking met indebuurt Enschede