Volledig scherm
Gizmo en Bowie © Dierenopvangcentrum Enschede

Enschedese dierenopvang zoekt nieuw huisje voor broertjes Gizmo en Bowie

ENSCHEDE – Het Dierenopvangcentrum Enschede zoekt naar een nieuw onderkomen voor de hondjes Gizmo en Bowie. Beide viervoeters werden 22 mei gevonden, toen ze zwervend door een weiland liepen.

Het dierenopvangcentrum omschrijft de bijna tienjarige broertjes als vrolijke, actieve jongens die nog rustig een stukje met de baas lopen. Gezocht wordt naar een liefdevol huisje waar de beestjes mogen genieten van hun oude dag.

‘Op straat hebben de heren de hobby gevonden om naar andere honden te blaffen. De één iets meer dan de ander zoals vele van hun rasgenoten deze hobby ook hebben’, schrijft het dierenopvangcentrum op Facebook.

  1. Openbaar Ministerie overwoog verwijzing naar Halt in zaak Onur

    Openbaar Ministerie overwoog verwijzing naar Halt in zaak Onur

    ENSCHEDE - Het Openbaar Ministerie reageert voor het eerst inhoudelijk op vragen rond de afwikkeling van de sextingzaak van Onur Cücü die zelfmoord pleegde nadat een naaktfoto van hem was verspreid. Het OM liet vervolging van de jonge daders achterwege onder de voorwaarde dat ze de komende twee jaar geen delict plegen. Het Gerechtshof bepaalde deze week dat het OM alsnog twee van de drie betrokkenen voor de rechter moet brengen.

In samenwerking met indebuurt Enschede