Links: Franchisenemer Lars Elferink van multimediagigant Boxxer moet een nieuwe voordeur bestellen voor zijn winkel. Rechts: Bennie Holtkamp (links) met vechtsporter Peter Aerts (rechts).
Volledig scherm
Links: Franchisenemer Lars Elferink van multimediagigant Boxxer moet een nieuwe voordeur bestellen voor zijn winkel. Rechts: Bennie Holtkamp (links) met vechtsporter Peter Aerts (rechts). © Ishootpeople.nl

Gemist? Brutale roof op Almelose Woonboulevard & Enschedese ‘gokkastmiljonair’ overleden

Ben je er vandaag niet aan toegekomen om al het regionale nieuws op Tubantia.nl te volgen? Geen probleem, we hebben het in een overzicht voor je op een rij gezet. Dit is het nieuws van woensdag 22 september.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Enschede