Links: de kapperszaak aan de Kottendijk, waar een kapper in brand werd gestoken. Simo D. wordt ervan verdacht daartoe de opdracht te hebben gegeven. Rechts: een installateur plaatst zonnepanelen op het dak van een woonhuis.
Volledig scherm
Links: de kapperszaak aan de Kottendijk, waar een kapper in brand werd gestoken. Simo D. wordt ervan verdacht daartoe de opdracht te hebben gegeven. Rechts: een installateur plaatst zonnepanelen op het dak van een woonhuis. © Beeldbewerking Tubantia, foto's ANP & Hollandse Hoogte/ANP

Gemist? Wierdens zonnepanelenbedrijf met 45 man in dienst failliet & krijgt Twentse ‘godfather’ levenslang?

Ben je er vandaag niet aan toegekomen om al het regionale nieuws op Tubantia.nl te volgen? Geen probleem, we hebben het in een overzicht voor je op een rij gezet. Dit is het nieuws van dinsdag 28 september.

  1. Afghanistan-veteranen komen bij elkaar in Enschede: ‘We hebben de ellende én hoop geproefd’
    PREMIUM

    Afghanis­tan-veteranen komen bij elkaar in Enschede: ‘We hebben de ellende én hoop geproefd’

    ENSCHEDE - In no-time braken de Taliban alles af wat waardevol is. De beelden uit Afghanistan komen hard binnen bij John de Jong, een veteraan uit Enschede die meehielp aan het herstel van vrede en democratie in het verscheurde land. Nu die verworvenheden aan scherven liggen, neemt hij met twee makkers het initiatief voor een bijeenkomst voor Afghanistan-veteranen, deze vrijdagavond op de vliegbasis. „We willen gevoelens delen.”

In samenwerking met indebuurt Enschede