Volledig scherm
© Cees Elzenga / hetoog.nl

Het is weer weekend! Vier uittips in Enschede

ENSCHEDE - Het wordt een regenachtig weekend. Toch hebben we een viertal uittips voor je op een rijtje gezet. Fijn weekend!

1. Rakes Rallies

In Villa de Bank aan de Espoortstraat 182 is een expositie van de Deense kunstenaar David Noro, met de titel Rakes Rallies. Noro is afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie. Zijn werken laten verschillende lopende figuren zien. Je kunt de expositie bekijken op zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur. Toegang is gratis.

2. Geheime club van 7

Derdejaars studenten van de opleiding AV-productie fotograaf van het ROC van Twente houden een expositie in Fotogalerie Objektief. De studenten Thom Floris, Seraina Wams en Oliver Masi hebben samen met hun docenten een geheime club opgericht. De resultaten van die club zijn te zien bij fotogalerie Objektief aan de Walstraat 33. De galerie is zaterdag open van 12:30 tot 17:00 uur. Toegang is gratis.

3. Regiofinale Prinses Christina Concours

Acht jonge muzikale talenten treden zondagmiddag op in de regiofinale van het Prinses Christina Concours. De muzikanten zijn geselecteerd uit een grote groep deelnemers. Na het optreden is de prijsuitreiking. Entree voor volwassenen is 18,50 euro, voor de jeugd 14,50 euro. Het concours is in het Muziekcentrum in de binnenstad en is van 14:00 tot 17:00 uur.

4. Demonstratie theatergroep Luna

Theaterschool Luna geeft zondagmiddag een demonstratie bij wijkboerderij ’t Volbert. De theaterschool doet dit samen met de docenten en studenten van de school. ’t Volbert zit aan de Magnoliastraat 5. De toegang is gratis.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

In samenwerking met indebuurt Enschede