Twee vriendinnen genieten van een lekkere lentedag in het Volkspark.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee vriendinnen genieten van een lekkere lentedag in het Volkspark. © Cees Elzenga

Het Volkspark in Enschede wordt cool en (bijna) iedereen vindt dat fantastisch: ‘Maar dan ook wc’s, zodat ze niet de bosjes in hoeven te duiken’

ENSCHEDE - Meer festivals en feest in het Volkspark? Tuurlijk! Een tentje waar je een biertje kunt halen of een ijsje eten? Hartstikke leuk! Maar dan ook graag openbare wc’s in het straks hippe oudste park van Enschede. Het Volkspark gaat ingrijpend op de schop en de buurt en de gebruikers willen daar graag bij betrokken zijn.

  1. Eerste album van Twentse band Wasteland Viper gaat nu al de wereld over: ‘Het is zelfs in Japan te koop, hoe vet is dat?
    PREMIUM
    release in Enschede

    Eerste album van Twentse band Wasteland Viper gaat nu al de wereld over: ‘Het is zelfs in Japan te koop, hoe vet is dat?

    ENSCHEDE - Het moet deze vrijdag 1 juli ‘een echt rock ’n rollfeestje’ gaan worden in de Saxionzaal van het Enschedese poppodium Metropool. De Twentse band Wasteland Viper presenteert daar namelijk hun eerste album: Dead Men Tell No Tales. Een opstapje naar een groot publiek? „Ons album is straks gewoon in Japan te koop, hoe gaaf is dat?”

In samenwerking met indebuurt Enschede