Volledig scherm
© Pixabay

Hond spoorloos na aanrijding met Enschedese automobilist

ENSCHEDE/AHAUS Een 34-jarige Enschedeër was maandagavond betrokken bij een bijzonder ongeval, dat hem in elk geval zijn kentekenplaat kostte.

De man reed rond half negen op de L560 van Enschede richting Graes, toen er plots een hond overstak. De man kon het dier niet meer ontwijken en een botsing volgde. De klap was dermate hard dat zijn kentekenplaat losliet. 

Spoorloos

De chauffeur zocht samen met een agent in de omgeving naar de hond, maar die was spoorloos. Ook de kentekenplaat was weg. Volgens de Enschedeër was een tweede automobilist na de botsing gestopt, had de plaat opgeraapt en was ermee weggereden.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Openbaar Ministerie overwoog verwijzing naar Halt in zaak Onur

    Openbaar Ministerie overwoog verwijzing naar Halt in zaak Onur

    ENSCHEDE - Het Openbaar Ministerie reageert voor het eerst inhoudelijk op vragen rond de afwikkeling van de sextingzaak van Onur Cücü die zelfmoord pleegde nadat een naaktfoto van hem was verspreid. Het OM liet vervolging van de jonge daders achterwege onder de voorwaarde dat ze de komende twee jaar geen delict plegen. Het Gerechtshof bepaalde deze week dat het OM alsnog twee van de drie betrokkenen voor de rechter moet brengen.

In samenwerking met indebuurt Enschede