Volledig scherm
© Pixabay

Hond spoorloos na aanrijding met Enschedese automobilist

ENSCHEDE/AHAUS Een 34-jarige Enschedeër was maandagavond betrokken bij een bijzonder ongeval, dat hem in elk geval zijn kentekenplaat kostte.

De man reed rond half negen op de L560 van Enschede richting Graes, toen er plots een hond overstak. De man kon het dier niet meer ontwijken en een botsing volgde. De klap was dermate hard dat zijn kentekenplaat losliet. 

Spoorloos

De chauffeur zocht samen met een agent in de omgeving naar de hond, maar die was spoorloos. Ook de kentekenplaat was weg. Volgens de Enschedeër was een tweede automobilist na de botsing gestopt, had de plaat opgeraapt en was ermee weggereden.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Jeugdige volleyballers uit Enschede klaar voor strijd op WK in Kroatië
    VIDEO

    Jeugdige volleybal­lers uit Enschede klaar voor strijd op WK in Kroatië

    ENSCHEDE - Ze zijn er klaar voor. Twaalf jongens van het Bonhoeffer College aan de Bruggertstraat in Enschede reizen deze week naar Poreč in het noorden van Kroatië. Daar begint zaterdag het WK Scholenvolleybaltoernooi voor spelers onder de 15. Het Bonhoefferteam is het enige jongensteam dat voor Nederland zal uitkomen tijdens dit WK. 1Twente ging maandagavond langs bij de laatste training in de Diekmanhal in Enschede.

In samenwerking met indebuurt Enschede