Volledig scherm
© Jeffrey Scholman

Intratuin wil tweede vuurwerkbunker bij tuincentrum in Enschede

ENSCHEDE - Intratuin in Enschede wil een tweede vuurwerkbunker bouwen bij het tuincentrum aan de Achterhofweg. De winkel heeft daar nu ook al een bufferbewaarplaats voor vuurwerk.

Volgens Bert van der Linde van Intratuin Enschede blijft de opslagcapaciteit ongewijzigd. “Het betreft een logistieke aanpassing zodat wij de consument nog beter en sneller kunnen helpen. Het gaat er dus om dat wij sneller de bestelling bij elkaar kunnen pakken voor de klant.”

De bouw van de tweede vuurwerkbunker kan nog niet van start. De aanvraag voor een extra vuurwerkbunker ligt bij de gemeente Enschede. De vergunning moet nog worden verleend.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Forse waardedaling Turkse Lira ook voelbaar in Twente
    PREMIUM

    Forse waardeda­ling Turkse Lira ook voelbaar in Twente

    ENSCHEDE - De forse waardedaling van de Turkse lira wordt, zij het beperkt, ook merkbaar in Twente. Zo koopt de Turks/Twentse supermarkteigenaar goedkoper Turks groente en fruit in en wordt textiel uit Turkije interessanter om te importeren. Er is ook een keerzijde, Twentse bedrijven die hun producten naar Turkije exporteren, lopen het risico klanten te verliezen omdat die het Nederlandse product niet meer kunnen betalen.

In samenwerking met indebuurt Enschede