De eigenaar van een hal aan de Voortsweg laat het er niet bij zitten. Er is grote kamernood in Enschede en hij heeft een kant en klaar plan om zijn hal te verbouwen tot zes studio’s.
Volledig scherm
PREMIUM
De eigenaar van een hal aan de Voortsweg laat het er niet bij zitten. Er is grote kamernood in Enschede en hij heeft een kant en klaar plan om zijn hal te verbouwen tot zes studio’s. © Reinier van Willigen

Kamernood in Enschede, maar gemeente schiet plan voor studio’s af: ‘Ik kan helaas niets voor u betekenen’

ENSCHEDE - De eigenaar van een hal aan de Voortsweg laat het er niet bij zitten. Er is grote kamernood in Enschede en hij heeft een kant en klaar plan om zijn hal te verbouwen tot zes studio’s. 1 en 1 is 2, zou je zeggen. Maar de gemeente weigert mee te werken. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Enschede