Volledig scherm
© Coca Cola

Kersttruck van Coca-Cola komt weer naar Twente

ENSCHEDE/DIEPENHEIM/RIJSSEN -  De Coca-Cola kersttruck komt weer naar Twente. De vrachtwagen, die al jarenlang schittert in de kerstreclames van het frisdrankmerk zal langs Enschede, Diepenheim en Rijssen rijden. 

Aankomende zaterdag zal de truck als eerst Enschede bezoeken. De truck staat die dag opgesteld ter hoogte van de Jacobuskerk, waar mensen op de foto kunnen met de verlichte vrachtwagen. Ook de kerstman is aanwezig en op een groot led-scherm op de wereldberoemde truck kunnen bezoekers hun kerstboodschap achterlaten. 

De datum van 7 december is niet geheel onbewust uitgekozen, het is namelijk de eerste dag van Winter Wonderland rondom de Oude Markt. Momenteel wordt nog druk gewerkt aan de voorbereidingen van het jaarlijkse kerstfestijn in de stad, met onder andere de schaatsbaan. 

Extra uitgepakt

Zondag rijdt de truck door naar Diepenheim. Waar hij die dag op de 25ste editie van de kerstmarkt staat. Vanwege deze speciale editie wordt er extra uitgepakt. Naast de Coca-Cola kersttruck zullen er ongeveer 120 kramen staan en verschillende optredens zijn van diverse zangkoren en muziekgroepen.

Als laatste zal de kersttruck neerstrijken in Rijssen. Waar hij maandag 16 december de gehele dag te bewonderen is op de kerstmarkt. 

Klik op de locatie om te zien op welke datum de truck in deze stad te zien is:

  1. Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’
    PREMIUM

    Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’

    HENGELO - Toen hij eerste kerstdag uit bed werd gebeld over de moord op Chantal de Vries in Hengelo, besefte recherchechef Arjan Derksen niet meteen dat hij voor het eerst verantwoordelijk was voor een moordonderzoek. „Daar sta je niet bij stil. Als het gebeurt, wil je gewoon zo goed mogelijk je werk doen.” Inmiddels heeft hij een goed beeld van Twentse onderzoeken naar zware misdaad.

In samenwerking met indebuurt Enschede