Volledig scherm
© ANP

Koningin Máxima is een dagje in Twente

ENSCHEDE – Koningin Máxima bracht dinsdag een werkbezoek aan Hangar 11 op de luchthaven. De vorstin liet zich informeren over de workshops die Google Nederland en Qredits Microfinanciering Nederland maandag en dinsdag verzorgden voor Twentse ondernemers.

Internetgigant Google bracht het regionale bedrijfsleven tijdens deze twee dagen digitale vaardigheden bij om succesvol online zaken te kunnen doen. Qredits bood daarnaast informatie over financieringsmogelijkheden.

Microkredieten
De koningin zet zich als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering al jaren in voor microkredieten voor startende ondernemers.

Het Roessingh
Eerder vandaag was koningin Máxima bij revalidatiecentrum Het Roessingh in Enschede. Tijdens het bezoek sprak Koningin Máxima met het Bestuur van het revalidatiecentrum en met de directeur van RRD over de (wetenschappelijke) ontwikkelingen in de zorg. Koningin Máxima kreeg een rondleiding met demonstraties in het gangbeeldanalyse lab en het Novalab. Tenslotte sprak de Koningin met een aantal cliënten over hun ervaringen en vertelden de patiënten wat deze innovatieve ontwikkelingen voor hen en toekomstige patiënten betekenen.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM

Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
© ANP

In samenwerking met indebuurt Enschede