Lars (18) mag niet met gelakte nagels achter Jum­bo-kas­sa omdat dorp er ‘niet klaar voor is’

videoLars Ten Caat (18) mag niet met gelakte nagels achter de kassa bij Jumbo in het Overijsselse dorp Glanerbrug zitten, omdat ‘Glanerbrug daar nog niet klaar voor is’. De jonge kassamedewerker heeft dat gisteren te horen gekregen. Lars is verdrietig en neemt ontslag. „Ik wil mezelf kunnen zijn.” De supermarkt houdt voet bij stuk.

188 reacties

 • Anoniem

  1 maand geleden
  Ik ben Elisabeth Kozel uit Den Haag. Ben 74 jaar. Ik vind het belachelijk dat je daarom wordt ontslagen, Ga lekker met je tijd mee. Ik hoop dat Lars weer een leuke baan krijgt met gelakte nagels . Top wees jezelf daar wordt je blij van.🥰🥰🥰
 • Rob Heinsbroek

  1 maand geleden
  Robert Een medewerker is een representant van een bedrijf, daarmee mag het bedrijf bij aanstelling voorwaarden stellen aan hoe een medewerker eruit ziet. Ja, we leven in 2021. Hoe er een persoon in zijn privéleven eruit ziet moet hij zelf weten maar het eind is zoek als een man denkt dat alles op het werk maar normaal is. Strak vindt hij dat hij rode lippenstift, oogwimpers, grote oorbellen of damesschoenen met hoge hakken mag dragen.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Dit is netjes gegaan, zoals het hoort in een volwassen samenleving: 1) Het bedrijf kiest op lokaal niveau zelf met wie het in zee gaat 2) Er vind een gesprek plaats met de werknemer 3) De werknemer kiest voor zijn eigen principes 4) De journalist geeft beide kanten ruimte hun standpunt toe te lichten 5) Beide komen openlijk uit voor hun standpunt 6) Andere bedrijven die wel de waarden van de werknemer delen bieden zich aan
 • angelique pluijm

  1 maand geleden
  Angelique Discriminatie is een modewoord geworden Men kan van beide kanten niks meer van elkaar hebben Zoekt gelijk de publiciteit Wat echt discriminatie is ? Handicap chronische ziekte en armoede Dat sluit je uit in de maatschappij En zoiets als nagellak is totaal niet van belang Ga je toch gewoon ergens anders werken Je verdere leven gaat gewoon door De gevolgen van armoede handicap chronische ziekten blijven Wereldwijd
 • ANN LIMBOS

  1 maand geleden
  Hij had geen ontslag mogen nemen, en de zaak voor de arbeidsrechtbank moeten brengen, en veel smartegeld moeten vragen ! Ik wens hem nog een fijn leven toe, MET GELAKTE NAGELS !
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Enschede