Volledig scherm
© Dennis Bakker / News United

Man verliest wapen na botsing in Enschede en gaat er vandoor

ENSCHEDE - Een scooterrijder is er vrijdagochtend in Enschede vandoor gegaan nadat bij een aanrijding een wapen uit de buddyseat van zijn voertuig is gevallen. De scooter kwam op de Edo Bergsmalaan in botsing met een auto, waarbij de ramen van de wagen knapten en de bestuurster gewond geraakte. Van de gevluchte scooterrijder ontbreekt nog ieder spoor.

De twee weggebruikers kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Dat ongeluk ging zo hard, dat de ramen van de personenauto het na de knal tegen de scooter begaven. De bestuurster van de auto heeft nog onbekende verwondingen opgelopen. 

De buddyseat van de scooter klapte door de botsing open, waarna er een wapen op de grond viel. De bestuurder van de scooter bedacht zich geen moment en zette het op een lopen.

De politie is nu op zoek naar de gevluchte man. Zijn scooter is in beslag genomen. Ook de toedracht van het ongeluk wordt onderzocht. 

  1. Forse waardedaling Turkse Lira ook voelbaar in Twente
    PREMIUM

    Forse waardeda­ling Turkse Lira ook voelbaar in Twente

    ENSCHEDE - De forse waardedaling van de Turkse lira wordt, zij het beperkt, ook merkbaar in Twente. Zo koopt de Turks/Twentse supermarkteigenaar goedkoper Turks groente en fruit in en wordt textiel uit Turkije interessanter om te importeren. Er is ook een keerzijde, Twentse bedrijven die hun producten naar Turkije exporteren, lopen het risico klanten te verliezen omdat die het Nederlandse product niet meer kunnen betalen.

In samenwerking met indebuurt Enschede