De officier van justitie heeft vrijdagmiddag anderhalf jaar cel geëist tegen Debby P. (41). De vrouw zou afgelopen zomer een medewerkster van het MST-ziekenhuis hebben gegijzeld.
Volledig scherm
De officier van justitie heeft vrijdagmiddag anderhalf jaar cel geëist tegen Debby P. (41). De vrouw zou afgelopen zomer een medewerkster van het MST-ziekenhuis hebben gegijzeld. © Lars Smook

OM eist celstraf en behandeling voor ‘waanzinnige’ vrouw die medewerkster MST gijzelde

ENSCHEDE/ALMELO - De officier van justitie heeft vrijdagmiddag anderhalf jaar cel geëist tegen  Debby P. (41). De vrouw zou afgelopen zomer een medewerkster van  het MST-ziekenhuis hebben gegijzeld. 

 1. Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmijters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams
  PREMIUM

  Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmij­ters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams

  De mannen van Uitsmijters liggen op koers voor de nacompetitie in de promotiedivisie. De Almelose ploeg verstevigde de derde positie door een afgetekende overwinning op Scylla. De vrouwen van Uitsmijters hebben die Final Four van de promo ook nog in zicht. Maar in die competitie zijn de verschillen uiterst klein. Door de winst op hekkensluiter Lokomotief hoeft de ploeg van coach Leroy Williams zich in elke geval geen zorgen meer te maken over degradatie.
  Enschede

In samenwerking met indebuurt Enschede