Aanvoerder Wout Brama bij de pilaar buiten de Grolsch Veste, die in de zomer door supporters al met zijn afbeelding werd voorzien.
Volledig scherm
Aanvoerder Wout Brama bij de pilaar buiten de Grolsch Veste, die in de zomer door supporters al met zijn afbeelding werd voorzien. © Frans Nikkels

Online supportersavond FC Twente, al 2,5 ton binnen voor onderhoud stadion

ENSCHEDE - Online luisteren naar technisch-directeur Jan Streuer, aanvoerder Wout Brama en directeur Paul van der Kraan en vragen aan ze stellen, het kan woensdagavond vanaf 19.00 uur op het eigen YouTube-kanaal van FC Twente: www.youtube.com/fctwente.

  1. Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Het is het jaarlijkse hoogtepunt van de wijk: de Meimarkt Pathmos. Zaterdag werd die al weer voor de negentiende keer gehouden. Altijd gezellig, altijd duizenden bezoekers die over de kilometerlange rommelmarkt door de karakteristieke straten van Pathmos rondstruinen. Bewoners en verkopers van buiten de wijk hadden hun zolders weer flink uitgekamd en gelukkig werden er goede zaken gedaan. Mede dankzij de optredens op het Muziekplein dat bij de Meimarkt hoort, zat ook de muzikale stemming er als vanouds goed in.
    Enschede