‘Pedo’, werd er in de nacht van donderdag op vrijdag op de ruit van een woning in het Acaciaplantsoen in Enschede gespoten. De man werd door de politie meegenomen, voor zijn eigen veiligheid. Hij is niet aangehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Pedo’, werd er in de nacht van donderdag op vrijdag op de ruit van een woning in het Acaciaplantsoen in Enschede gespoten. De man werd door de politie meegenomen, voor zijn eigen veiligheid. Hij is niet aangehouden. © Cees Elzenga / hetoog.nl

‘Pedo’ niet meer veilig in Enschedese buurt, politie start onderzoek

ENSCHEDE - De achterruit is met stenen ingegooid, de voorkant van zijn woning met een spuitbus beklad. ‘Pedo’, staat er in grote, zwarte letters geschreven. Met daarna zijn voornaam. Niet voor niets, zeggen buurtbewoners. Ze moeten ‘die viezerik’ hier niet meer, nadat ze zagen wat hij op zijn telefoon had staan. 

  1. Enschedeër zonder rijbewijs en onder invloed van cocaïne achter het stuur, hoort in cel dat hij leukemie heeft

    Enschedeër zonder rijbewijs en onder invloed van cocaïne achter het stuur, hoort in cel dat hij leukemie heeft

    ALMELO/ENSCHEDE - Het kost agenten op 30 april jongstleden veel moeite om Erik van ‘t O. in zijn auto aan de kant te krijgen. De 50-jarige Enschedeër is niet van plan om te stoppen en doet alle moeite om een aanhouding te voorkomen. Met hoge snelheid scheurt hij door de stad en aarzelt niet om een stilstaande vuilniswagen via de stoep in te halen. Een man die op de stoep loopt kan nog met moeite voor de aanstormende van ‘t O. wegspringen. Als hij wordt aangehouden blijkt dat van ‘t O. onder invloed is van cocaïne.

In samenwerking met indebuurt Enschede