Priscillia redt haar 3 kinderen uit brandende woonwagen: ‘Voelde de vlammen langs mijn been gaan’

Video + updatePriscillia Pril (35) staart nog vol ongeloof naar het uitgebrande karkas van haar huisje op het Enschedese woonwagenkamp. Amper twee uur eerder heeft ze zich met haar drie kinderen op het nippertje gered uit de brandende woning. Het dringt steeds meer bij haar door dat het gezin niets meer heeft. Ze hebben geen inboedelverzekering; op een kamp is een brandpolis vaak moeilijk te krijgen.

7 reacties

 • rob spaans

  1 maand geleden
  Wat zou de rede zijn dat ze op een kamp zo moeilijk een verzekering kunnen krijgen?
 • Remco Gerritsen

  1 maand geleden
  Vergeleken met 112vandaag is dit tenminste kwaliteitsjournalistiek. Een verhaal, niet alleen andermans leed/sensatie, maar meer. Tevens gelijk een aandachtspuntje. Dit gezin verdiend hulp van de maatschappij, die ze vast/hopelijk gaan krijgen.
 • Kees Sie

  1 maand geleden
  Reactie op M. Teevens, Zo zeker een mooi gebaar zijn want van van de gemeente´s en andere instellingen of weigerende verzekeraars hoef je niets te verwachten.... Sterkte gewenst voor dit gezin....
 • Molenaar

  1 maand geleden
  We moeten een crowdfunding starten voor dit gezin het is te triest voor woorden Niet praten maar doen
 • M. Teevens

  1 maand geleden
  Hamid weigert 22.000 euro van kijkers Frank Visser: ‘Ik zal het nooit vergeten’......Misschien kan hij het geld aan dit gezin overmaken? Het is toch te gek dat verzekeringsmaatschappijen woonwagenbewoners niet wil verzekeren?! Nu moet/kan er een fonds voor opgericht worden door de medemens. Natuurlijk een goed plan maar het is toch van de zotte?

In samenwerking met indebuurt Enschede