Volledig scherm
Xzibit komt naar Enschede. © Richard Shotwell/Invision/AP

Rapper en presentator Xzibit voor optreden naar Enschede

ENSCHEDE - De Amerikaanse hiphop-artiest en televisiepersoonlijkheid Xzibit komt zondag 3 november naar Metropool Enschede. De artiest, ook bekend van het legendarische MTV-programma Pimp My Ride, geeft een optreden in het poppodium. Tickets zijn vanaf nu te koop via de website van Metropool.

De uit Detroit afkomstige Xzibit (geboren als Alvis Nathaniel Joiner) brak al in 1996 door met zijn eerste hit Paparazzi. Daarna werkt hij onder andere samen met Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem en Nate Dogg. Zijn eerste album sinds 2012 komt binnenkort uit. De tour die volgt brengt de rapper ook naar Enschede.

Pimp My Ride

Naast muzikant is Xzibit ook acteur en televisiepresentator. In 2004 begon hij met de presentatie van het programma Pimp My Ride op MTV, waarin Xzibit samen met  West Coast Customs auto's op de meest rare manieren opknapt. Het programma werd een hit en bezorgde Xzibit vooral op het internet veel naamsbekendheid. 

Tickets voor het optreden zijn voor € 33,75 te koop via de website van Metropool Enschede.

  1. Niets drijft Twentse zakenbroers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’
    PREMIUM
    Reportage

    Niets drijft Twentse zaken­broers uiteen: ‘We zijn elkaars dagboek’

    ENSCHEDE/ALMELO - De broers Wim (58) en Pedro (53) Swier zijn bekende gezichten in het Twentse zakenleven. Wim is algemeen directeur van maaltijdleverancier Food Connect. Pedro is algemeen directeur van Vredehof Uitvaartverzorging. Maar bovenal zijn beiden broers die elkaar door dik en dun steunen. Bijvoorbeeld als Pedro moet helpen bij het identificeren van slachtoffers van rampen zoals die met de MH17.

In samenwerking met indebuurt Enschede