Op de Weerseloseweg (N737) in Enschede is zondagmiddag een ravage ontstaan door een verkeersongeval. Een auto sloeg daarbij meerdere keren over de kop. Zeker één persoon raakte gewond.
Volledig scherm
Op de Weerseloseweg (N737) in Enschede is zondagmiddag een ravage ontstaan door een verkeersongeval. Een auto sloeg daarbij meerdere keren over de kop. Zeker één persoon raakte gewond. © News United | Dennis Bakker

Ravage door ongeval op Weerseloseweg in Enschede, zeker één gewonde

ENSCHEDE - Op de Weerseloseweg (N737) in Enschede is zondagmiddag een ravage ontstaan door een verkeersongeval. Een auto sloeg daarbij meerdere keren over de kop. Zeker één persoon raakte gewond.

 1. Ilse en de kinderen verliezen bij leven hun geliefde Martin uit Hengelo: ‘Hij had niet door wat er stond te gebeuren’
  PREMIUM
  In herinnering 10 jaar

  Ilse en de kinderen verliezen bij leven hun geliefde Martin uit Hengelo: ‘Hij had niet door wat er stond te gebeuren’

  Martin Wielens heeft een goeie ‘kop’: jongensachtig, goedlachs, stoer. Maar als op zijn 52ste Fronto-Temporale Dementie (FTD) wordt vastgesteld, verandert die sluipmoordenaar zijn gezicht in een doodshoofd. In recordtempo. Net als zijn gedrag, met nukken en kuren. Na 6 jaar overlijdt de sportieve Hengeloër. „Hij zag er ouder uit dan zijn vader van 90”, zegt zijn vrouw.
  Enschede

In samenwerking met indebuurt Enschede