Volledig scherm
© Joost Dijkgraaf

Sorry-limousine uit Het Familiediner komt naar Enschede

ENSCHEDE - Wil je sorry zeggen tegen iemand of zit je flink in de maag met een familieruzie? Tv-presentator Bert van Leeuwen biedt een helpende hand: hij komt vrijdag naar het Van Heekplein in Enschede, voor opnames van het tv-programma ‘Het Familiediner’.

De 'sorry-limousine’ reist door het hele land en biedt mensen de kans om publiekelijk sorry te zeggen tegen een vriend of familielid. Vrijdag staat de limousine van 11:00 tot 17:00 uur op het Enschedese Van Heekplein, om opnames te maken en leden te werven voor het nieuwe seizoen van de tv-serie. Boegbeeld Bert van Leeuwen is er ook bij.

De ‘sorry-limo’ dook vorig jaar februari ook al op in Enschede:

  1. Jarige Jozefkerk in Enschede laat muurschilderingen restaureren als cadeau
    VIDEO

    Jarige Jozefkerk in Enschede laat muurschil­de­rin­gen restaure­ren als cadeau

    ENSCHEDE -De Jozefkerk aan de Oldenzaalsestraat bestaat 125 jaar. Dit weekend viert Stichting Behoud Jozefkerk het bestaan van de kerk. “En om het te vieren, hebben we onszelf een geschenk gegeven”, vertelt bestuurslid John Schiffel. “Sinds juni zijn restaurateurs uit Nijmegen bezig met het terughalen en blootleggen van de oude muurschilderingen.” Dat dit nu zo makkelijk kan, was niet altijd het geval.

In samenwerking met indebuurt Enschede