Supermarktmanager Thijs van Oosterwijk van de Coop in Glanerbrug wil graag een statement maken en biedt Lars (18) een baan achter de kassa aan.
Volledig scherm
Supermarktmanager Thijs van Oosterwijk van de Coop in Glanerbrug wil graag een statement maken en biedt Lars (18) een baan achter de kassa aan. © Carlo ter Ellen DPG Media

Supermarkt biedt Lars (18) baan aan na nagellak-verbod bij Jumbo: ‘Leven niet in prehistorie’

Bij supermarkt Coop in het Overijsselse dorp Glanerbrug wordt met verbazing gekeken naar de berichtgeving rond Lars (18), die weg moet als kassamedewerker bij de Jumbo omdat hij als jongen nagellak draagt. Dit omdat ‘Glanerbrug nog niet klaar zou zijn voor jongens met gelakte nagels’.

59 reacties

 • Felisa Markhorst

  2 maanden geleden
  Bij de jumbo in Dordrecht werkt ook een jongen die vaak nagellak op heeft. Hij is altijd super vriendelijk en ik vind het echt prettig om door hem geholpen te worden. Mensen zouden zich beter kunnen focussen op hoe iemand is in plaats van hoe iemand eruit ziet. Bovendien vind ik het juist wel leuk en gezellig staan. Ieder zijn ding!
 • Ryan Carvalho

  2 maanden geleden
  Mannen die hun haar verven vinden we normaal, mannen met oorbellen vinden we normaal, mannen met een ketting of armband vvinden we normaal, maar nagellak? Nee dat kan bij de jumbo daar niet...
 • Jan Overduin

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat vele klanten van deze Jumbo op een gepaste wijze zullen reageren en nog beter wegblijven uit deze winkel. Deze manager gebruikt de bewoners van deze plaats welke nimmer hun stem hier over hebben uitgebracht. Blijkbaar durft de manager niet voorzien eigen bekrompen mening uit te komen en doet het nu overkomen dat het een keuze is van de bewoners. Succes Jumbo manager.
 • L Koenraad

  2 maanden geleden
  Hier (middelgrote stad in Zuid-Holland zuid) ook bij de jumbo een jongen met nagellak. Soms 1 kleur, meestal zwart, soms meerdere kleuren op verschillende nagels. Los van wel of geen nagellak is het een aardige, leuke, beleefde jongen. Hij ziet er goedverzorgd uit, oogt fris is vriendelijk tegen de klanten. Of zijn nagellak met zijn geaardheid of gender te maken heeft weet ik niet, kan me ook niet schelen en ik heb er ook nooit naar gevraagd. Wat mij betreft mogen er meer jongens zijn zoals hij.
 • Robbie du Lion

  2 maanden geleden
  Gelukkig zijn er mensen en managers die geen vooroordelen hebben in conservatieve ouderwetse gedachtes. Lof voor deze man iig.

In samenwerking met indebuurt Enschede