Er komt toch geen filiaal van De Koopman in Enschede. In plaats daarvan krijgt Enschede de grootste Sting van Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Er komt toch geen filiaal van De Koopman in Enschede. In plaats daarvan krijgt Enschede de grootste Sting van Nederland. © Roxanne van Norde

Toch geen KOOPman in oude V&D pand, maar Enschede krijgt wel de grootste Sting van Nederland

ENSCHEDE - Een modewarenhuis met prijsniveau van de Primark en een Lafayette-uitstraling: dat waren de plannen van The Sting Companies voor het voormalige pand van Hudson’s Bay in Enschede. Maar kledingwinkel De KOOPman komt er nu toch niet. In plaats daarvan krijgt de stad de grootste Sting van Nederland.

  1. Michelle (32) uit Enschede wil wel tweede prik, maar krijgt die (nog) niet: ‘Straks heb ik geen vrijheid’
    PREMIUM

    Michelle (32) uit Enschede wil wel tweede prik, maar krijgt die (nog) niet: ‘Straks heb ik geen vrijheid’

    ENSCHEDE - Michelle Kruger (32) uit Enschede wil graag een tweede coronaprik, maar krijgt die vanwege een allergie niet via de reguliere weg. Ze kan terecht bij een allergoloog in Arnhem, maar pas over geruime tijd. Nu het kabinet zinspeelt op maatregelen exclusief voor ongevaccineerden, is ze boos. „Ik ben bang dat ik straks geen restaurant meer binnenkom.” Zij is niet de enige; duizenden Nederlanders zitten in hetzelfde schuitje.

In samenwerking met indebuurt Enschede