Griekenland, Lesbos, Kamp Moria. Momenteel zitten er naar schatting meer dan 20.000 vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos. Kinderen zijn aan het spelen met knikkers.
Volledig scherm
PREMIUM
Griekenland, Lesbos, Kamp Moria. Momenteel zitten er naar schatting meer dan 20.000 vluchtelingen op het Griekse eiland Lesbos. Kinderen zijn aan het spelen met knikkers. © Remco Koers

Twentse afdelingen CDA worstelen met landelijk beleid rond opvang asielkinderen

ENSCHEDE - Lokale CDA-afdelingen in Twente en de Achterhoek worstelen met het landelijke beleid over opvang van asielkinderen. Waar het CDA in Enschede wil dat er via Europa een structurele oplossing wordt gezocht, wil CDA Hof van Twente dat de landelijke partijtop in beweging komt.

  1. Angelique uit Enschede draait tijdens dj-battle voor 500.000 kijkers: ‘Tomorrowland blijft mijn droom’
    PREMIUM
    VIDEO

    Angelique uit Enschede draait tijdens dj-battle voor 500.000 kijkers: ‘Tomorrow­land blijft mijn droom’

    ENSCHEDE/HENGELO - Honderdduizenden mensen keken dinsdag via social media naar het thuisoptreden van Angelique van der Molen. Onder haar dj-naam ‘Angie Mill’ probeerde de 28-jarige Enschedese een podiumplek op Tomorrowland binnen te slepen. Ze versloeg duizenden internationale dj's, maar in de halve finale ging het alsnog mis. „Balen, maar ik ben vooral erg trots!”

In samenwerking met indebuurt Enschede