Marlie Cerneus (links) en Marieke Weernink hebben de onderzoeken onder kinderen en jongeren gedaan. De resultaten helpen bij het maken van nieuw beleid, gericht op gezondheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Marlie Cerneus (links) en Marieke Weernink hebben de onderzoeken onder kinderen en jongeren gedaan. De resultaten helpen bij het maken van nieuw beleid, gericht op gezondheid. © Emiel Muijderman

Twentse jongeren hebben het zwaar, maar gros van de kinderen lijkt wel gelukkig

ENSCHEDE - Met Twentse jongeren gaat het mentaal niet goed. Met jongere kinderen lijkt het daarentegen een stuk beter te gaan. 97 procent van de kinderen tussen de 0 en 12 jaar is volgens hun ouders gelukkig. 

  1. Eerste album van Twentse band Wasteland Viper gaat nu al de wereld over: ‘Het is zelfs in Japan te koop, hoe vet is dat?
    PREMIUM
    release in Enschede

    Eerste album van Twentse band Wasteland Viper gaat nu al de wereld over: ‘Het is zelfs in Japan te koop, hoe vet is dat?

    ENSCHEDE - Het moet deze vrijdag 1 juli ‘een echt rock ’n rollfeestje’ gaan worden in de Saxionzaal van het Enschedese poppodium Metropool. De Twentse band Wasteland Viper presenteert daar namelijk hun eerste album: Dead Men Tell No Tales. Een opstapje naar een groot publiek? „Ons album is straks gewoon in Japan te koop, hoe gaaf is dat?”

In samenwerking met indebuurt Enschede