Enschedeër Willem Mol (88) werd vorig jaar van de fiets gereden op de S.L. Louwesstraat, ongeveer ter hoogte van waar in de verte een fietser rijdt. Hij heeft nog elke dag last van de gevolgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Enschedeër Willem Mol (88) werd vorig jaar van de fiets gereden op de S.L. Louwesstraat, ongeveer ter hoogte van waar in de verte een fietser rijdt. Hij heeft nog elke dag last van de gevolgen. © Lars Smook

Van aangereden Enschedeër Willem (88) hoeft de dader geen straf, hij wil alleen maar dat fout in proces-verbaal wordt hersteld

ENSCHEDE - Zomaar uit het niks werd hij van de fiets gereden. Willem Mol (88) uit Enschede viel op zijn hoofd en kwam pas in de ambulance weer bij. Wat is er precies gebeurd? Hij komt er niet achter, en het proces-verbaal klopt niet. „Maar niemand wil naar mij luisteren.”

  1. Enschedese ‘opa’ (58) verdacht van ontucht met kleindochter, in voorarrest zwaar mishandeld
    PREMIUM

    Enschedese ‘opa’ (58) verdacht van ontucht met kleindoch­ter, in voorarrest zwaar mishandeld

    ENSCHEDE/ALMELO - ‘Opa’ Cornelis B. (58) uit Enschede pleegde ontucht met zijn 5-jarige kleindochter. Hij moet daarvoor worden gestraft. Dat zegt officier van justitie Markink-Grolman donderdag in de rechtbank in Almelo. Ze eist een gevangenisstraf van 24 maanden, waarvan negen maanden voorwaardelijk. Ook moet B. behandeling ondergaan. Zijn reactie is steeds kort: “geen commentaar.”

In samenwerking met indebuurt Enschede