Na V &D kwamen Hudson’s Bay en 2 Brüder, maar die vertrokken weer redelijk snel uit het grote winkelpand op het Van Heekplein. Nieuwe huurder De KOOPman Mode denkt langer te blijven en heeft een huurcontract voor vijf jaar getekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Na V &D kwamen Hudson’s Bay en 2 Brüder, maar die vertrokken weer redelijk snel uit het grote winkelpand op het Van Heekplein. Nieuwe huurder De KOOPman Mode denkt langer te blijven en heeft een huurcontract voor vijf jaar getekend. © Carlo ter Ellen DTCT

Verbouwing oude V&D pand in Enschede voor De KOOPman Mode: ‘Prijsniveau Primark met Lafayette-uitstraling’

ENSCHEDE - Op de gevel van het grote winkelpand prijken nog prominent Hudson’s Bay en 2 Brüder, maar die maken na een ingrijpende verbouwing plaats voor de naam van alweer een nieuwe huurder. Eind oktober verwacht De KOOPman de opening van het nieuwe modewarenhuis op het Van Heekplein.

 1. Enschedeër (38) maakte Snapchat-afspraakje met meisje (13) en pleegde ontucht: ‘Kon ik de klok maar terugdraaien’
  PREMIUM

  Enschedeër (38) maakte Snap­chat-afspraakje met meisje (13) en pleegde ontucht: ‘Kon ik de klok maar terugdraai­en’

  Aan het einde van de zitting draait de 38-jarige Enschedeër zich om en kijkt naar de ouders van het 13-jarige meisje uit Putten met wie hij ontucht pleegde. Hij kan zijn tranen nauwelijks bedwingen. ,,Ik schaam mij echt kapot, het spijt mij heel erg wat ik u allemaal heb aangedaan.” Voor de ontucht, het maken en bezitten van kinderporno eiste het Openbaar Ministerie 24 maanden, waarvan zes voorwaardelijk.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Enschede