Vermiste man gevonden na grote zoekactie in bos Enschede

VIDEOENSCHEDE - De politie heeft donderdag een grote zoekactie gehouden naar een vermiste man. Die werd uiteindelijk gevonden bij Hof Espelo in Enschede. 

De man was sinds woensdagmiddag spoorloos. Burgernet verspreidde daarom donderdag een signalement van de vermiste man: kalend, bruin haar en grof postuur. 

Niet veel later werd zijn auto bij Hof Espelo langs de Weerseloseweg N737 in Enschede aangetroffen.  Daarop rukte de politie grootschalig uit voor een zoekactie. Ook de brandweer werd opgeroepen om de assisteren met behulp van een drone.

Na een zoekactie, met ook nog eens agenten op de fiets en politiehonden, werd de man aangetroffen in het bos. Hij verkeert in goede gezondheid. De reden van zijn verdwijning is niet bekend.

Volledig scherm
Veel politieauto's in het buitengebied van Enschede donderdagmorgen © Dennis Bakker/News United
  1. Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeergarage MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    Debby moet 455 euro betalen door fout in parkeerga­ra­ge MST: ‘Ik moet hun probleem oplossen’

    ENSCHEDE/HENGELO – Na een familiebezoek in het MST in Enschede komt Debby Nijenhuis zaterdagmiddag opeens voor een zeer onaangename verrassing te staan. De 47-jarige Hengelose ziet bij de slagboom dat ze een boete van 455 euro open heeft staan, gelijk aan ruim 32 dagen parkeren in de parkeergarage. Een fout in het systeem, zo blijkt iets later. „Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat vind ik niet het ergste. Maar ik word nu opgezadeld met hun probleem.”

In samenwerking met indebuurt Enschede