Vrouwen willen kind van Mike uit Enschede na Temptation: 'Oefenen mag altijd'

VideoENSCHEDE - Heel Nederland kan vandaag de ontknoping van 'Temptation Island VIPS' op het kanaal van Videoland zien. De Enschedese verleider Mike Tibbe doet een boekje open over zijn tactiek als verleider in dit bizarre programma. "Of ik er nog wat aan over heb gehouden? Een paar soa's!",  grapt hij.

Dé versiertips van Temptation Mike
1. Wees zorgzaam & lief

2. Toon dat je een luisterend oor hebt

3. Accepteer hen zoals ze zijn.

4. Niet overdrijven of teveel complimentjes geven: wees jezelf

In Temptation Island VIPS beproeven vier stelletjes hun relatie door twee weken van elkaar gescheiden, op twee afgezonderde eilanden door te brengen. De faciliteiten zijn top: het zwembad en strand zijn binnen handbereik, drank is er in overvloed en de Mexicaanse zon weigert nooit dienst. Op het eiland zijn ook zogeheten verleiders van het andere geslacht. Zij doen er alles aan om de relaties van de gescheiden stelletjes te breken.

Mike Tibbe is één van de verleiders. Toch is hij niet veel in beeld geweest. "Ik denk dat ze mijn gesprekken niet sappig genoeg vonden. Meestal had ik het met de dames over werk en het leven." Toch had de Enschedeër met de andere verleiders invloed op de gecrashte relaties - kwetsbare dames pakten ze als team aan. "We planden strategisch wie het wanneer moest proberen. Vreemdgaan kan ook geestelijk, dat hoeft niet meteen fysiek."

In samenwerking met indebuurt Enschede