Weer een autobrand in Enschede, tiende brand op rij

VideoENSCHEDE - Aan de Assinklanden in Enschede is vrijdagavond rond kwart voor negen een geparkeerde auto verwoest door brand. De auto stond op een parkeerplaats tussen woningen geparkeerd.

De brandweer heeft de autobrand geblust. De politie gaat uit van brandstichting en doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Het is de tiende autobrand in korte tijd in Enschede. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie.

De politie zit al enige tijd met de handen in het haar door de grote hoeveelheid autobranden in Enschede. Eerder vatten voertuigen aan de Hanninkhoek, Dr. Coppesstraat, Javastraat, Maaierstraat, Burgemeester van Veenlaan, Perikweg, Meteorenstraat en de Reigersstraat al vlam.

Volledig scherm
© Dennis Bakker (News United)
  1. Openbaar Ministerie overwoog verwijzing naar Halt in zaak Onur

    Openbaar Ministerie overwoog verwijzing naar Halt in zaak Onur

    ENSCHEDE - Het Openbaar Ministerie reageert voor het eerst inhoudelijk op vragen rond de afwikkeling van de sextingzaak van Onur Cücü die zelfmoord pleegde nadat een naaktfoto van hem was verspreid. Het OM liet vervolging van de jonge daders achterwege onder de voorwaarde dat ze de komende twee jaar geen delict plegen. Het Gerechtshof bepaalde deze week dat het OM alsnog twee van de drie betrokkenen voor de rechter moet brengen.

In samenwerking met indebuurt Enschede