Bas Timmer vindt de wereld vrij oneerlijk: „Iedereen verdient warme kleding en een dak boven z’n hoofd.”
Volledig scherm
PREMIUM
Bas Timmer vindt de wereld vrij oneerlijk: „Iedereen verdient warme kleding en een dak boven z’n hoofd.” © hetoog.nl/Cees Elzenga

Wie is Sheltersuit-bedenker Bas Timmer? ‘Stond vorige week in Vogue, fucking vet!’

spraakmakerENSCHEDE - Interviews met baanbreker Bas Timmer (31) gaan altijd over Sheltersuit, de water- en winddichte pakken voor daklozen. En dat bevalt hem prima. Maar wie is Bas? Een interview over liefde, dromen en conflicten.     

 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.
 2. Taakstraf voor jongeman (20) uit Glanerbrug die met een zware vuurwerkbom zorginstelling wilde opblazen

  Taakstraf voor jongeman (20) uit Glanerbrug die met een zware vuurwerk­bom zorginstel­ling wilde opblazen

  ALMELO/ GLANERBRUG - Drie cobra’s had Kelvin de R. uit Glanerbrug aan elkaar getapet. De vuurwerkbom was bedoeld voor zorginstelling Zekere Basis. De 20-jarige zat vorig jaar december zo vol haat, dat hij de stichting hiermee een portie schrik wilde aanjagen. De politie greep net op tijd in. Het voorbereiden van die aanslag kwam de 20-jarige op een taakstraf van 60 uur te staan.

In samenwerking met indebuurt Enschede