Volledig scherm
Politie in de straat ten tijde van het schietincident. © News United / Dennis Bakker

Woning in Enschede gesloten na schietincident en vondst harddrugs

ENSCHEDE - Burgemeester Onno van Veldhuizen heeft een woning in de Schipbeekstraat in de wijk Deppenbroek in Enschede laten sluiten in verband met een overtreding van de Opiumwet. De sluiting geldt voor een periode van drie maanden.

Na een schietpartij in de woning heeft de politie na onderzoek ‘handelshoeveelheden’ softdrugs aangetroffen, zo meldt de gemeente Enschede in een persbericht.

Bij de schietpartij in april dit jaar raakten twee mannen uit Enschede gewond. Ook vorig jaar zou er al zijn geschoten bij de woning, meldden buurtbewoners in april dit jaar.  

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Leefbaarheid
    PREMIUM

    Leefbaar­heid

    Woont u in een riant optrekje op Stokhorst? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over beleggers of huisjesmelkers die de lokale woningmarkt bestormen. Niet alleen omdat de gemiddelde woningwaarde in deze buurt meer dan 4 ton is, maar ook omdat het gemeentebestuur zich ervan heeft verzekerd dat maximaal 1 procent van de woningen gebruikt mag worden voor kamerverhuur. Je moet er toch niet aan denken dat op Stokhorst meer dan vier huizen in handen komen van eem pandjesprins?

In samenwerking met indebuurt Enschede