Volledig scherm
Voorbeeldfoto, dit is niet de Xenos aan het Van Heekplein. © Bart van der Sluijs (via Google Maps)

Xenos aan Van Heekplein in Enschede blijft tóch Xenos

ENSCHEDE - De Xenos vestiging aan het Van Heekplein in Enschede wordt op de valreep tóch geen Casa winkel. De Belgische winkelketen is nog niet actief in Nederland, maar bouwt momenteel 110 Xenos winkels om tot Casa winkels. Het pand aan het Van Heekplein zou er daar een van zijn, maar acht dagen voor de officiële opening is dat besluit nu teruggedraaid. 

Casa wil eind dit jaar de eerste 50 winkels openen, de overige winkels in het voorjaar van 2019. De opening van het pand aan het Van Heekplein stond gepland voor 11 augustus. Als gevolg van de beslissing staat de winkel nu leeg, en dat blijft de komende tijd ook zo.

Xenos Outlet

De winkel wordt nu namelijk omgebouwd tot Xenos Outlet. Dat houdt in dat er straks elke week nieuwe spullen binnenkomen die met flink wat korting over de toonbank vliegen. De winkel blijft in de tussentijd gewoon open.

Miro

Eerder werd al duidelijk dat de andere Xenos vestiging in Enschede bij het MIRO center aan de Noord Esmarkerrondweg ook 'gewoon' een Xenos blijft. Voor de medewerkers zou er sowieso niets veranderen, zij konden blijven werken in de nieuwe Casa winkel.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

In samenwerking met indebuurt Enschede