De MediaMarkt in Enschede op Black Friday in 2020: mensen met een mondkapje voor wachten op 1,5 meter van elkaar totdat ze naar binnen mogen. Als het dit jaar op Black Friday te druk is in de winkel, kan dat zomaar weer de realiteit zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De MediaMarkt in Enschede op Black Friday in 2020: mensen met een mondkapje voor wachten op 1,5 meter van elkaar totdat ze naar binnen mogen. Als het dit jaar op Black Friday te druk is in de winkel, kan dat zomaar weer de realiteit zijn. © Annina Romita

Zo proberen winkels en gemeenten in Twente de verwachte drukte op Black Friday (een beetje) te reguleren

UpdateALMELO/ENSCHEDE/HENGELO - Winkeliers in de binnensteden van Twente hopen morgen, op Black Friday, hun slag te slaan, misschien wel voor de voorlopig laatste keer nu een nieuwe lockdown dreigt. Tegelijkertijd gelden er nu al coronaregels als de 1,5 meter afstand. Hoe spreid je al dat publiek? „Simpel: Black Friday duurt tegenwoordig toch een heel weekend.”

  1. Een dag voor de gedwongen uitzetting brandt het huisje van Jessica in Enschede af: ‘Ze had dit al aangekondigd’
    PREMIUM

    Een dag voor de gedwongen uitzetting brandt het huisje van Jessica in Enschede af: ‘Ze had dit al aangekon­digd’

    ENSCHEDE - Van de inboedel in de studio aan de Pluimstraat in Enschede is niets bruikbaars over. Het bankstel is verkoold, de lampen zijn gesmolten, de tv staat voor eeuwig op zwart. Het zijn de gevolgen van een brand, die er woensdagavond woedde. Een brand die de bewoonster bij buren al aangekondigd had, en nu door de politie vanwege ‘verdachte omstandigheden’ onderzocht wordt.

In samenwerking met indebuurt Enschede