Alois Nelissen maakt de overstap van Defusekids naar SK Gaming Prime en verhuist naar Duitsland om daar fulltime te gaan gamen.
Volledig scherm
Alois Nelissen maakt de overstap van Defusekids naar SK Gaming Prime en verhuist naar Duitsland om daar fulltime te gaan gamen. © Defusekids

19-jarige Nederlander verhuist naar Duitsland om fulltime professioneel te gamen

Hij is pas 19 jaar, maar Alois Nelissen verruilde kortgeleden toch het ouderlijk huis in Nederland voor een appartement in Duitsland om daar fulltime te gaan gamen. Nelissen is een van de nieuwste aanwinsten van esportsorganisatie SK Gaming Prime, dat in de Duitse League of Legends-competitie speelt. Het is voor Nelissen een droom die werkelijkheid wordt.

  1. Eerste offline gametoernooi in Nederland sinds coronacrisis heeft prijzenpot van 1500 euro

    Eerste offline gametoer­nooi in Nederland sinds coronacri­sis heeft prijzenpot van 1500 euro

    De Esports Engineers organiseren op 18 juli een Call of Duty Warzone-toernooi in Den Helder onder de naam Double Shot League 2020. Het is het eerste offline gaming event sinds de richtlijnen omtrent het coronavirus zijn versoepeld. Naast het toernooi is er op deze dag ook de mogelijkheid om naar sprekers te luisteren, influencers te ontmoeten en is het hele toernooi te volgen via een livestream.