Hakim Ziyech, Quincy Promes en Daley Blind behoren volgens FIFA 20-ontwikkelaar EA tot de beste spelers van de eredivisie van het afgelopen seizoen. Ze maken deel uit het van Team of the Season So Far.
Volledig scherm
Hakim Ziyech, Quincy Promes en Daley Blind behoren volgens FIFA 20-ontwikkelaar EA tot de beste spelers van de eredivisie van het afgelopen seizoen. Ze maken deel uit het van Team of the Season So Far. © ANP Sport

Dit zijn de elf beste eredivisiespelers van het afgelopen seizoen volgens FIFA 20: Berghuis ontbreekt

Elk jaar presenteert het voetbalspel FIFA aan het einde van het seizoen het Team of the Season. De selectie van elf spelers bestaat uit de uitblinkers van het afgelopen seizoen. Maandag maakte EA bekend welke spelers er in het Team of the Season 2020 zitten.

  1. Eerste offline gametoernooi in Nederland sinds coronacrisis heeft prijzenpot van 1500 euro

    Eerste offline gametoer­nooi in Nederland sinds coronacri­sis heeft prijzenpot van 1500 euro

    De Esports Engineers organiseren op 18 juli een Call of Duty Warzone-toernooi in Den Helder onder de naam Double Shot League 2020. Het is het eerste offline gaming event sinds de richtlijnen omtrent het coronavirus zijn versoepeld. Naast het toernooi is er op deze dag ook de mogelijkheid om naar sprekers te luisteren, influencers te ontmoeten en is het hele toernooi te volgen via een livestream.