Dutch League blijft spannend door verrassende uitslagen

Dutch LeagueGisteravond bleek opnieuw dat de titelstrijd nog lang niet is beslist in de Nederlandse League of Legends-competitie. PSV Esports is het enige team dat onverstoord blijft winnen, terwijl titelkandidaat Defusekids alweer hun derde verlies op rij noteerde.

Team THRLL had tot gisteravond slechts een enkele overwinning en moest aantreden tegen Defusekids. Na een mooie strijd wist THRLL uiteindelijk te winnen van Defusekids, dat na verliespartijen tegen PSV en Dynasty de derde nederlaag op rij incasseerde. Team THRLL verliet dankzij de overwinning de laatste plaats van de ranglijst.

Stuivertje wisselen om laatste plaats

Dat werd mede mogelijk gemaakt door het verlies van Echo Zulu tegen mCon esports. Kanttekening is wel dat Echo Zulu twee wedstrijden minder heeft gespeeld dan Team THRLL en dus nog alle kans heeft om de rode lantaarn weer terug te geven.

Ondertussen blijft PSV Esports ongestoord winnen. Gisteravond werd Team THRLL voor de tweede keer dit seizoen door de voetbalclub verslagen. Of er een team is dat PSV af kan stoppen, is nog maar de vraag.

Uitslagen Dutch League 18 februari

Team THRLL - Defusekids 1-0
mCon esports - Dynasty 0-1
Team THRLL - PSV Esports 0-1
mCon esports - Echo Zulu 1-0

Tussenstand Dutch League

1. PSV Esports (5-0)
2. Dynasty (4-2)
3. Defusekids (3-3)
4. mCon esports (3-4)
5. Team THRLL (2-5)
6. Echo Zulu (1-4)

Team THRLL bezorgde Defusekids de derde nederlaag op rij in de Dutch League.
Volledig scherm
Team THRLL bezorgde Defusekids de derde nederlaag op rij in de Dutch League. © 4Entertainment