De open kwalificaties van het schietspel Valorant zijn vandaag van start gegaan. Teams met een hoge rang kunnen zich tot 30 juni bewijzen en wellicht een ticket richting het WK Valorant bemachtigen.
Volledig scherm
De open kwalificaties van het schietspel Valorant zijn vandaag van start gegaan. Teams met een hoge rang kunnen zich tot 30 juni bewijzen en wellicht een ticket richting het WK Valorant bemachtigen. © Riot Games

Europese kwalificaties voor WK Valorant gaan van start

De Europese kwalificatierondes voor het WK Valorant zijn vandaag van start gegaan. De topteams uit Europa gaan de komende dagen de strijd met elkaar aan om te bepalen wie naar de volgende ronde mag.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  19

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.