G2 Esports vernederde Fnatic in speelronde 7 van de LEC.
Volledig scherm
G2 Esports vernederde Fnatic in speelronde 7 van de LEC. © Riot Games

G2 Esports vernedert Fnatic in knotsgekke Europese League of Legends-competitie

LECDe Europese League of Legends-competitie (LEC) staat volledig op z’n kop. Waar Fnatic en G2 Esports altijd heer en meester waren, komen nu tal van andere teams bovendrijven die momenteel beter presteren. In wederom een knotsgek weekend was de strijd tussen de twee rivalen vooral erg eenzijdig.

 1. Ook David Beckham wil profiteren van snelgroeiende markt voor esports

  Ook David Beckham wil profiteren van snelgroei­en­de markt voor esports

  David Beckham (45) gaat zich begeven in de wereld van esports. De voormalig Brits voetbalinternational en sterspeler van onder meer Manchester United en Real Madrid neemt een belang in esportsbedrijf Guild Esports, dat volgens zakenkrant Financial Times via een investeringsronde zo’n 25 miljoen pond hoopt op te halen. Met het bedrijf hoopt Beckham mee te profiteren van de groeiende markt voor esports, die de laatste tijd garen spint door de lockdownmaatregelen.
 2. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?