Fortnite-spelers kunnen vanaf vandaag wel iets heel interessants spelen: een interactieve geschiedenisles over de civil rights movement in de jaren 60 onder leiding van Martin Luther King Jr.
Volledig scherm
Fortnite-spelers kunnen vanaf vandaag wel iets heel interessants spelen: een interactieve geschiedenisles over de civil rights movement in de jaren 60 onder leiding van Martin Luther King Jr. © Epic Games

Geschiedenisles in Fortnite met ‘March Through Time‘ over leven en erfenis van Martin Luther King

Epic Games en het tijdschrift Time hebben een samenwerking aangekondigd met het ,,March Through TIME”-project in Fortnite. In het tijdelijke evenement maken spelers via een virtuele ervaring kennis met het leven en de erfenis van Nobelprijswinnaar Dr. Martin Luther King Jr., de bekendste voorvechter van de Amerikaanse civil rights movement.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”