SEGA gaat samen met 13 voornamelijk Japanse ontwikkelaars de New Game+ Expo organiseren, een alternatief van de afgelaste gamesconferentie E3.
Volledig scherm
SEGA gaat samen met 13 voornamelijk Japanse ontwikkelaars de New Game+ Expo organiseren, een alternatief van de afgelaste gamesconferentie E3. © New Game+ Expo / SEGA

Grote Japanse ontwikkelaars organiseren New Game+ Expo als alternatief voor gamebeurs E3

SEGA organiseert samen met 13 voornamelijk Japanse ontwikkelaars de New Game+ Expo, een alternatief voor de afgelaste gamesconferentie E3. De New Game+ Expo vindt op 23 juni plaats, en de ontwikkelaars beloven nieuwe gameaankondigingen en diverse live gameplay demonstraties.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.