EU Masters is een van de grootste internationale League of Legends-toernooien. Nederland en België staan vanavond tegenover elkaar.
Volledig scherm
EU Masters is een van de grootste internationale League of Legends-toernooien. Nederland en België staan vanavond tegenover elkaar. © EU Masters

Nederland tegen België op groot League of Legends-toernooi

In de laatste fase van de voorrondes van het League of Legends-toernooi EU Masters vechten Nederland en België vanavond uit wie er naar het hoofdtoernooi mag. Defusekids en Sector One staan namelijk tegenover elkaar in de laatste kwalificatieronde.

 1. Ambitieuze gamers gezocht: H20 Esports Campus Amsterdam gaat esporters opleiden

  Ambitieuze gamers gezocht: H20 Esports Campus Amsterdam gaat esporters opleiden

  De H20 Esports Campus Amsterdam gaat vanaf januari op zoek naar getalenteerde gamers (16+) die ambiëren om professioneel esporter te worden. Het Talent Ontwikkel Programma (TOP) is een initiatief van de campus, samen met de Talent Academy Group (TAG), Movamento en het Welness Profi Center. Het programma vindt in het weekend plaats, onder begeleiding van professionals uit de esport- en sportwereld. Inschrijven kan vanaf nu tot en met 28 februari. De selectie vindt begin maart plaats.
 1. Mikos Gouka: 'Jongens bij Feyenoord willen naar eindtoernooi'
  Play

  Mikos Gouka: 'Jongens bij Feyenoord willen naar eindtoer­nooi'

 2. Lisette van der Geest: 'Jong talent maakt opwachting dit WK'
  Play

  Lisette van der Geest: 'Jong talent maakt opwachting dit WK'