Defusekids is zonder overwinningen uitgeschakeld op EU Masters. Het Nederlandse team verloor woensdagavond opnieuw van alle tegenstanders in hun groep.
Volledig scherm
Defusekids is zonder overwinningen uitgeschakeld op EU Masters. Het Nederlandse team verloor woensdagavond opnieuw van alle tegenstanders in hun groep. © Riot Games

Nederlanders strijdend ten onder op groot internationaal League of Legends-toernooi

Het is Defusekids niet gelukt een comeback te realiseren tijdens EU Masters. Het volledig Nederlandse team kon de score van 0-3 in het League of Legends-toernooi niet meer ombuigen en ging nogmaals drie keer ten onder. Met de 0-6-score is Defusekids nu uitgeschakeld.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  1

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Lisette van der Geest: 'Jong talent maakt opwachting dit WK'
  Play

  Lisette van der Geest: 'Jong talent maakt opwachting dit WK'

 2. Sjinkie Knegt: 'Vooral trots dat ik hier weer sta'
  Play

  Sjinkie Knegt: 'Vooral trots dat ik hier weer sta'