Het nationale Rocket League-team eTeamNL heeft zich geplaatst voor de Olympische finale. Het team wist de bloedstollende kwalificatieserie te winnen.
Volledig scherm
Het nationale Rocket League-team eTeamNL heeft zich geplaatst voor de Olympische finale. Het team wist de bloedstollende kwalificatieserie te winnen. © eTeamNL

Nederlands Rocket League-team plaatst zich voor finale Intel World Open

Het Nederlandse Rocket League-team eTeamNL heeft zich zojuist geplaatst voor de finales van het Intel World Open, een evenement dat wordt georganiseerd door Intel in samenwerking met het Internationaal Olympisch Comité. In een spannende finale versloeg eTeamNL het Spaanse The Town Team, dat eerder op de dag nog te sterk was voor de Nederlanders.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  25

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.