De 24-jarige Nederlander Thomas "Kirei" Yuen speelt mogelijk binnenkort weer in de LEC, dé hoogste League of Legends-competitie van Europa.
Volledig scherm
De 24-jarige Nederlander Thomas "Kirei" Yuen speelt mogelijk binnenkort weer in de LEC, dé hoogste League of Legends-competitie van Europa. © Riot Games

Nederlandse esporter maakt mogelijk comeback in hoogste League of Legends-competitie van Europa

De talentvolle Thomas ‘Kirei’ Yuen speelt naar alle waarschijnlijkheid binnenkort weer in de LEC, dé Europese League of Legends-competitie. De Nederlander heeft in het verleden al in de competitie gespeeld, maar krijgt nu mogelijk een nieuwe kans onder de Duitse organisatie FC Schalke 04 Esports.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”