Nintendo heeft hacker Gary Bowser aangeklaagd. De Canadees is samen met zijn team, Team Xecuter, verantwoordelijk voor de verkoop van zogeheten modchips. Hierdoor kunnen gebruikers onder andere games spelen die zij niet gekocht hebben.
Volledig scherm
Nintendo heeft hacker Gary Bowser aangeklaagd. De Canadees is samen met zijn team, Team Xecuter, verantwoordelijk voor de verkoop van zogeheten modchips. Hierdoor kunnen gebruikers onder andere games spelen die zij niet gekocht hebben. © EPA

Nintendo Amerika klaagt hacker Gary Bowser aan

Nintendo klaagt de 51-jarige Canadese hacker Gary Bowser aan. Bowser maakt en verkoopt Nintendo Switch-modchips, waarmee gebruikers hun console kunnen aanpassen. Grappig genoeg komt Gary Bowser in de rechtszaal tegenover Doug Bowser te staan, de huidige CEO van Nintendo Amerika.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  18

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Lewandowski jaagt op twee doelpunten om record te verbreken
  Play

  Lewandow­ski jaagt op twee doelpunten om record te verbreken

 2. Ziyech houdt met prachtgoal City van kampioenschap
  Play

  Ziyech houdt met prachtgoal City van kampioen­schap