In 2019 vond de finale van het WK League of Legends plaats in Parijs, in een afgeladen arena. Dit jaar is dat door het coronavirus onmogelijk.
Volledig scherm
In 2019 vond de finale van het WK League of Legends plaats in Parijs, in een afgeladen arena. Dit jaar is dat door het coronavirus onmogelijk. © Riot Games

Onduidelijkheid over WK League of Legends: wel of niet in China?

Sinds gisteren heerst er veel onduidelijkheid over het aanstaande WK League of Legends. Het jaarlijkse hoogtepunt van het competitieve seizoen van de populaire game wordt altijd in oktober en november georganiseerd en zou dit jaar neerstrijken in China. Het coronavirus gooit roet in het eten, maar niemand weet wat het alternatief nu is.

  1. Eerste offline gametoernooi in Nederland sinds coronacrisis heeft prijzenpot van 1500 euro

    Eerste offline gametoer­nooi in Nederland sinds coronacri­sis heeft prijzenpot van 1500 euro

    De Esports Engineers organiseren op 18 juli een Call of Duty Warzone-toernooi in Den Helder onder de naam Double Shot League 2020. Het is het eerste offline gaming event sinds de richtlijnen omtrent het coronavirus zijn versoepeld. Naast het toernooi is er op deze dag ook de mogelijkheid om naar sprekers te luisteren, influencers te ontmoeten en is het hele toernooi te volgen via een livestream.