De tweede editie van DreamHack Rotterdam kan door het coronavirus niet doorgaan. De editie wordt doorgeschoven naar 2021.
Volledig scherm
De tweede editie van DreamHack Rotterdam kan door het coronavirus niet doorgaan. De editie wordt doorgeschoven naar 2021. © DreamHack

Online-alternatief voor afgelast game-event DreamHack Rotterdam

OMEN, Kayzr en RTM Games Week hebben de handen ineengeslagen om een online-alternatief te organiseren voor de LAN-party die dit jaar zou plaatsvinden tijdens DreamHack Rotterdam in Ahoy. Fans van gaming en esports kunnen komend weekend (van 27 tot en met 29 november) vanuit huis wedstrijden spelen op verschillende niveaus en kans maken op mooie prijzen.

 1. PSV Esports gaat samenwerken met hardware-gigant: ‘Gamers interessante doelgroep, maar lastig te bereiken’

  PSV Esports gaat samenwer­ken met hardware-gi­gant: ‘Gamers interessan­te doelgroep, maar lastig te bereiken’

  Seagate Technology, een van de grootste fabrikanten ter wereld voor harde schijven, heeft een samenwerking aangekondigd met PSV Esports. Het bedrijf gaat ervoor zorgen dat de PSV esporters ‘optimaal‘ worden ondersteund bij on- en offline gamen. PSV Esports hoopt zich door de samenwerking met gigant Seagate, beter te verbinden met gamers die ‘lastig te bereiken zijn‘.
 2. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. Nik Kok over AZ: 'Ze doen weer écht mee'
  Play

  Nik Kok over AZ: 'Ze doen weer écht mee'

 2. Frenkie de Jong wijst Barça de weg tegen Elche
  Play

  Frenkie de Jong wijst Barça de weg tegen Elche